Werken bij

Werken bij Tedas

Het slimst beveiligde geheim van Nederland

Beroepsgeheimen, bedrijfsgeheimen en staatsgeheimen zijn met de oplossingen van Tedas in veilige handen. Daar maken we geen geheim van. Werken bij Tedas betekent dat je een substantiële bijdrage levert aan de digitale weerbaarheid van onze klanten. Denk daarbij aan onze overheid, defensie en veiligheidsdiensten. Dit zijn van nature organisaties die met hoog gerubriceerde informatie werken.

Er vinden continu aanvallen plaats op netwerken en systemen van zowel overheden als bedrijven. Tedas beveiligt hen tegen deze kwetsbaarheden. Hoe we dat klaarspelen, dat is geheim. Behalve voor onze gekwalificeerde collega’s. Om zeker te weten dat zij het verantwoordelijke werk aankunnen, vindt een zeer strenge screening plaats. Want Tedas is geen standaardwerkgever. Jouw werk is van nationaal belang. Hoe gaaf is het als jij hieraan je bijdrage kunt leveren?

Binnen Tedas werken we in een informele en ontspannen sfeer. We communiceren in alle openheid met elkaar. Het is een werkklimaat waarin jij je snel op je gemak voelt. Onze teams werken met name agile aan de verschillende unieke producten en netwerk security oplossingen die wij samen met onze klanten ontwerpen, ontwikkelen, deployen en beheren. Security en automatisering staan hierbij hoog in het vaandel. Ons kantoor is gevestigd in Brummen en goed bereikbaar vanuit Ede, Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Zutphen en Deventer.

Met de toegenomen spanningen in de wereld en onze kwetsbare digitale weerbaarheid in het achterhoofd, is Tedas relevanter dan ooit. Dit maakt werken bij Tedas betekenisvol én maatschappelijk relevant. En daar hoeven we niet geheimzinnig over te doen…

Beveilig geheimen, verklap je talent en solliciteer!

Vacatures:

Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Wil je bijdragen aan de digitale weerbaarheid van Nederland maar staat jouw droomvacature er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn!