Tedas Infrastructuur Kwetsbaarheid Scan (TIKS)

Laat uw netwerk infrastructuur toetsen aan kwetsbaarheden welke in het verleden zijn misbruikt.

Een van de beste manieren om uw digitale veiligheid te verbeteren, is door kwetsbaarheden in het verleden u te laten voorbereiden op de toekomst. Als u weet welke tactieken bedreigingen hebben gebruikt bij andere cyberaanvallen, kunt u bepalen waartegen u uw systemen moet beschermen. Gelukkig hoef je dat niet zelf uit te zoeken. MITRE ATT&CK heeft kaders gecreëerd voor de vele verschillende manieren waarop cyberaanvallen zijn georkestreerd in bestaande use-cases.

Om weer meer grip op deze en andere cyberveiligheid netwerk infrastructuur vragen te krijgen helpt Tedas u graag, daarom is de Tedas Infrastructuur Kwetsbaarheid Scan (TIKS) ontwikkeld.

Elke TIKS bestaat uit een plan van aanpak, onderzoek en een onderzoeksrapport met gevonden bevindingen. Samen met u bepalen we de scope van het onderzoek en kiezen we een TIKS smaak uit. Op het moment leveren we TIKS in de smaken:

Tedas Infrastructuur Scan

Meer info

Op basis van MITRE ATT&CK framework komt een zeer grondige analyse op het door u aangegeven aanvalsoppervlak, wat resulteert in een uitgebreid bevindingen rapport.

Lees meer over TIKS in bijgaande factsheet.

Factsheet TIKS