Innovatie in netwerksegmentatie

Wij danken u voor het bijwonen van onze sessie “Innovatie in netwerksegmentatie” tijdens de Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2019.

Wilt u weten wat Stealth voor uw organisatie kan beteken? Vult u dan onderstaand formulier in om een afspraak met ons te maken.

 

Maak een afspraak

Stealth in het kort

Stealth is een flexibele software-gedefinieerde beveiligingsoplossing als toepassing voor microsegmentatie. Stealth maakt gebruik van microzones waarbinnen systemen worden gegroepeerd. Alle communicatie binnen een microzone is volledig gecrypteerd waardoor niet inzichtelijk is welke poorten worden gebruikt voor communicatie. Interne firewalls worden hierdoor overbodig waardoor een simpeler en beter beheersbaar netwerk wordt gerealiseerd. Mocht de muur van het kasteel worden doorbroken dan is er nog steeds niets zichtbaar waardoor een datalek nagenoeg onmogelijk wordt.

Stealth core

Stealth_Datasheet

 

 

 

 

 

In het digitale tijdperk biedt de traditionele manier van netwerkbeveiliging onvoldoende bescherming tegen de groeide bedreiging van netwerkaanvallen op een dynamische netwerk omgeving.

Download

Use Case – Securing Hard-to-Patch Vulnerabilities

Use_Case_hard2Patch

 

 

 

 

 

Systeemkwetsbaarheden blijven toenemen Er zijn meer dan 100.000 kwetsbaarheden geïdentificeerd in de Common Vulnerabilities and Exposures (CVE) -database, een lijst  met veelvoorkomende identifiers voor bekende cybersecurity-kwetsbaarheden.

Download

Use case – Isolating Threats Inside the Network

 

 

 

 

 

In de hedendaagse digitale wereld worden organisaties geconfronteerd met talloze cybersecurity-bedreigingen. Door het toenemende gebruik van krachtige exploitatietools en Advanced persistent threat (APT) is het mogelijk langdurige en doelgerichte cyberaanvallen te creëren die maanden onopgemerkt blijven.

Download