Secure networks

devider

Altijd veilige en redundante connectiviteit

Robuuste netwerk security is de basis voor een veilige en optimale beschikbare datadistributie. De zekerheid dat de juiste mensen op elk vereist of gewenst moment beschikken over de juiste informatie.

Tedas maakt gebruik van twee datacenters. Een security waarborg van het hoogste niveau. Beide centers zijn gekoppeld via een eigen glasvezelring, waardoor ze functioneren als een twin datacenter. Dit maakt onze datacenters bij uitstek geschikt voor de opslag en distributie van missiekritieke data. Zelfs bij uitval van een datacenter is er geen downtime en kunnen we de maximale uptime realiseren.

Via een aansluiting op onze backbone zorgen we ook voor veilige, redundante connectiviteit met uw locaties en onze datacenters en tussen uw locaties onderling. Afhankelijk van uw wensen en eisen op het gebied van onder andere de capaciteit en het securityniveau zorgen we voor het passende veilige encrypted netwerk. Dit kan gaan om een netwerk via glasvezel, kabel, ADSL, satelliet, maar ook – bij bijvoorbeeld een verhuizing of semi-permanente huisvesting – een tijdelijk netwerk via LTE.

Wilt u meer weten over de secure networks van Tedas?
We helpen u graag verder. Bel ons even op 0575 575725 of mail naar info@tedas.nl.

Contactformulier