Secure Hosting

Hosting van uw systemen in beveiligde datacenters

Tedas maakt gebruik van datacenters om netwerken en systemen voor haar klanten te hosten. In deze datacenters beschikt Tedas over een eigen bouwkundig en technisch beveiligde ruimte (cage) waarin de systemen van haar klanten op een zeer hoog veiligheidsniveau kunnen worden gehost. Binnen deze datacenters beschikt Tedas ook over eigen dedicated Autonomous System (AS) internet verbindingen en zijn we in staat om het Border Gateway Protocol (BGP) af te handelen. Hierdoor biedt Tedas ook de mogelijkheid om veilig en anoniem kritische systemen te hosten. Indien er behoefte is aan een verhoogde beschikbaarheid kunnen de systemen redundant worden uitgevoerd in het tweede datacenter.  Hierdoor zijn zowel veiligheid als beschikbaarheid op het hoogste niveau geborgd.

Toegang tot de beveiligde ruimtes is alleen mogelijk voor onze beheerders die in het bezit zijn van een VGB A (screening op het hoogste niveau) of door klanten onder begeleiding van een van onze beheerders. Indien wenselijk kan Tedas ook het technisch beheer van uw systemen die bij ons worden gehost verzorgen.

Onze Secure Hosting dienstverlening is uitsluitend beschikbaar voor Nederlandse overheidsdiensten en bedrijven die een integriteitstoets zijn ondergaan.

Wij hosten geen anonieme organisaties.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.