BriefCam

Te veel uren aan video en te weinig ogen om deze te beoordelen? Zoekt u naar iets specifieks in uw video, maar kunt u het niet doorzoeken?

BriefCam is de toonaangevende leverancier van Video Synopsis® en Deep Learning oplossingen voor een snelle videobeoordeling en het doorzoeken van beelden. Door “raw video” om te zetten in bruikbare informatie verkort BriefCam de time-to-target voor beveiligingsrisico’s aanzienlijk, verhoogt het de veiligheid en optimaliseert het de operaties.

De producten van BriefCam worden ingezet door wetshandhavings- en openbare veiligheidsorganisaties, overheids- en transportbedrijven, grote ondernemingen, gezondheidszorg- en onderwijsinstellingen en lokale gemeenschappen over de hele wereld.

De baanbrekende technologie van BriefCam is erkend met een reeks industriële onderscheidingen, waaronder The Wall Street Journal Technology Innovation Award, Security Products Magazine, New Product of the Year, SIA New Product Showcase Best in Video Analytics Award en 25 meest creatieve bedrijven van CNBC Europe.

 

Voordelen van BriefCam:

  • Snelle video review
  • Mogelijkheid om te zoeken naar specifieke objecten
  • Standalone, geen integratie nodig
  • Reduceert arbeidskrachten, tijd en kosten

Wilt u meer weten over BriefCam?

We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier