Opsporing en Observatie

Tedas helpt de Nationale Politie, Defensie en andere opsporings- en veiligheidsdiensten met doeltreffende oplossingen op het gebied van videodistributie en informatiebeveiliging. In samenwerking de klant, met de beslissers en met de gebruikers van het systeem zorgen we altijd voor passende oplossingen. Dat kunnen zowel bestaande als volledig op maat ontwikkelde producten of systemen zijn.

Observatie

De inzet van camera’s kan u helpen bij het opsporen én bij het vervolgen van strafbare feiten – en helpt u daarmee om de criminaliteit terug te dringen. Camerabeelden worden immers niet alleen ingezet bij de opsporing van criminelen; bij de vervolging zijn de beelden belangrijk bewijsmateriaal.

Forensische opsporing

De tactische recherche gebruikt allerlei middelen om informatie over strafbare feiten en verdachte personen op te sporen. Denk aan onder andere audio-, video-, radio- en eenvoudige plaatsbepalingsapparatuur. Tedas biedt de recherche slimme tools om sneller, efficiënter en beter forensisch onderzoek uit te voeren in grote hoeveelheden data. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld video-, baken- of financiële transactiedata.

Oplossingen en opsporingsmiddelen

Op basis van uw behoefte stellen we, uiteraard in nauwe samenwerking, (heimelijke) observatiesystemen voor u samen. Sleutelwoorden hierbij zijn functionaliteit, gebruikersgemak en betrouwbaarheid.

Wilt u meer weten? We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier