Mobiel camerasysteem

Op plekken waar de publieke ruimte wordt verstoord door uitgaansgeweld, hangjeugd, drugsoverlast of zelfs brandstichting, is het lastig om de orde en veiligheid te herstellen en vervolgens te handhaven. Daders zijn vaak snel verdwenen en getuigen zijn moeilijk te vinden. Bewaking met mobiele camera’s biedt hier de oplossing.

Met mobiele camerabewaking kunt u het overlastgebied tijdelijk monitoren. Waar nodig kunt u gericht optreden om overlast te voorkomen en te bestrijden. De mobiele camerasystemen IVO-Dome en SPOT  van Tedas zijn hier bij uitstek geschikt voor.

Snelle en eenvoudige installatie

Cameraobservatie maakt het mogelijk om snel te reageren op overlast, waardoor de pakkans wordt vergroot. Maar wat als de juiste infrastructuur ontbreekt? Direct camerabewaking regelen is dan onmogelijk. In dit soort situaties zijn de IVO-Dome en de SPOT de oplossing. Deze Tedas systemen zijn snel en eenvoudig door één persoon te installeren en u beschikt direct over beelden op en (mobiel) device.

IVO-Dome

Toepassingen:

  • Tijdelijke camerabewaking voor de handhaving van de openbare orde en veiligheid
  • Hangplekken voorzien van camerabewaking
  • Uitgaansgebieden monitoren en actief reageren op heibel en geweld
  • Inbraakgevoelige gebieden bewaken
  • Tijdelijke evenementbeveiliging

All-in-one systemen

De IVO-dome en IVO-Trailer zijn all-in-one mobiele camerasystemen. De beelden worden via 3G/4G of WiFi verstuurd over een veilige versleutelde (VPN) verbinding. Via de bijgeleverde software zijn de beelden zowel live als achteraf te bekijken. De software is te installeren op PC, tablet en smartphone. Met andere woorden: u kunt de beelden overal en altijd bekijken. Beide systemen draaien volkomen zelfstandig en onafhankelijk: de IVO-Dome 18 uur, de IVO-Trailer 30 dagen.

Wilt u meer weten over onze snel inzetbare camerasystemen?

We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier