Flexibele en mobiele camerasystemen

Op plekken waar de publieke ruimte wordt verstoord door uitgaansgeweld, hangjeugd, drugsoverlast of zelfs brandstichting, is het lastig om de orde en veiligheid te herstellen en vervolgens te handhaven. Daders zijn vaak snel verdwenen en getuigen zijn moeilijk te vinden. Bewaking met flexibele en mobiele camerasystemen biedt hier de oplossing.

Met mobiele camerabewaking kunt u het overlastgebied tijdelijk monitoren. Waar nodig kunt u gericht optreden om overlast te voorkomen en te bestrijden. De mobiele camerasystemen SPOT  en IVO-Dome van Tedas zijn hier bij uitstek geschikt voor.

Flexibel en eenvoudige inzetbaar

De flexibele en mobiel camerasystemen biedt ondersteuning aan het handhaven van de openbare orde en het voorkomen van strafbare feiten. De SPOT en de IVO-Dome zijn flexibel en eenvoudig inzetbaar op plekken waar (tijdelijk) cameratoezicht wenselijk is. Daarnaast draagt het bij aan de efficiënte inzet van diensten van de Openbare Orde en Veiligheid. Het levert tijdsbesparing op omdat er geen aparte aanvragen nodig zijn om de camera te verplaatsen. De SPOT en de IVO-Dome verhogen het veiligheidsgevoel, de pakkans en hebben een preventieve werking.

Flexibel cameratoezicht
IVO-Dome

Toepassingen:

  • Tijdelijke camerabewaking voor de handhaving van de openbare orde en veiligheid
  • Hangplekken voorzien van camerabewaking
  • Uitgaansgebieden monitoren en actief reageren op heibel en geweld
  • Inbraakgevoelige gebieden bewaken
  • Tijdelijke evenementbeveiliging

All-in-one systemen

De SPOT en IVO-dome en zijn all-in-one mobiele camerasystemen. De beelden worden via 3G/4G of WiFi verstuurd over een veilige versleutelde (VPN) verbinding. Via de bijgeleverde software zijn de beelden zowel live als achteraf te bekijken. De software is te installeren op PC, tablet en smartphone. Met andere woorden: u kunt de beelden overal en altijd bekijken. Beide systemen draaien volkomen zelfstandig en onafhankelijk: de SPOT 30 dagen, de IVO-Dome 18 uur.

Download de brochure

Wilt u meer weten over onze flexibele en mobiele camerasystemen?

We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier