Openbare orde en Veiligheid

Bij langdurige verstoring en overlast in de openbare ruimte vragen de bewoners in de omgeving om maatregelen. Cameratoezicht kan een goede oplossing zijn, maar de ervaring leert dat u al snel te maken heeft met grote investeringen. En dat vaak onduidelijk is wat de totale kosten zijn. Bovendien wordt uw IT-afdeling extra belast en is bij u intern vaak niet de juiste technische kennis aanwezig. Dit zorgt voor complexe en langdurige trajecten, waardoor de oplossing van het probleem op zich laat wachten. Tedas biedt u verschillende oplossingen om wél snel, beheersbaar en (kosten)effectief te handelen.

CaaS

Een van onze uitkomsten voor cameratoezicht is Cameraobservatie as a Service (CaaS): een totaalpakket van hardware, software, infrastructuur, installatie, onderhoud en beheer voor een vast bedrag per maand. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Zonder grote investeringen of onverwachte kosten. Samen met u bekijken we welk maatwerkpakket in uw situatie het beste past.

Lees meer »

Snel inzetbaar camerasysteem

Overlast die je op de ene plek de kop indrukt, verplaatst zich vaak naar een andere plek. Maakt u gebruik van vaste camera’s, dan kost het tijd, geld en inspanningen om die weer te verplaatsen. Dit betekent dat u niet snel en adequaat kunt reageren. De oplossing? Een mobiel camerasysteem. Dat verplaatst u snel en eenvoudig met de overlast mee. Tedas biedt u keuze uit verschillende mobiele camerasystemen die snel inzetbaar zijn.

Lees meer »

Veiligheid voor handhaving en toezicht

De gemeentelijke handhaver (BOA) krijgt een steeds grotere rol bij het handhaven van de veiligheid in de openbare ruimte. BOA’s mogen echter niet in alle situaties handelend optreden. Dat beperkt hem of haar niet alleen in het functioneren; het kan ook de veiligheid van de BOA zelf in gevaar brengen. Door BOA’s uit te rusten met middelen zoals bodycams, trackers etc., werken ze veiliger en kunnen ze snel en eenvoudig versterking oproepen.

Lees meer »

Wilt u meer weten? We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier