Cyber Security

Onze samenleving wordt geconfronteerd met steeds brutalere cyberaanvallen met een grote impact. Virtuele bankovervallen. Pogingen om de Amerikaanse verkiezingen te verstoren. Grootschalige DDoS aanvallen. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Daarnaast hebben ransomware aanvallen zoals WannaCry en Petya grote invloed op het functioneren van onze maatschappij.

Bovenstaande voorbeelden benadrukken het belang van adequate cyber security maatregelen. Ook brengen ze de discussie op gang of organisaties de mogelijkheid moeten hebben om preventief aan te vallen, om zo hun eigen belangen te beschermen.

Een ander aandachtspunt is het feit dat de mens in veel gevallen de zwakste schakel is binnen de zogenaamde security chain. We zien dat er vaak sprake is van ‘social engineering’: mensen worden misleid om gegevens vrij te geven. De aanvaller misbruikt deze informatie vervolgens om schade aan te richten. Social engineering richt zich voornamelijk op het manipuleren van systeembeheerders. Om ook (de gevolgen van) dit risico buiten te sluiten, is het zaak om de netwerkbeveiliging niet alleen te baseren op de instellingen door de beheerder, maar daarnaast ook tijdig de gedragingen van hackers te onderkennen: het zogenaamde next-gen firewalling.

Tedas heeft ruime ervaring met cyber security in complexe netwerken met een hoog datavolume. We waren en zijn betrokken bij (innovatie)projecten voor de Nationale Politie, Defensie en grote (semi) private ondernemingen. Naast de expertise op het gebied cyber security is Tedas een pionier op het gebied van zowel fysieke als logische beveiliging.

Onze producten, diensten en expertise worden dagelijks toegepast bij de beveiliging van publieke en private organisaties.

Onze Cyber security oplossingen

  • Consultancy en advies
  • Ontwerp, architectuur en analyse
  • Next-gen firewalling
  • Secure access & VPN
  • Secure hosting & housing
  • E-mail security en antivirus
  • DDoS prevention

Wilt u meer weten onze cyber security oplossingen?

We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier