IT-Security

Robuuste netwerk security is de basis voor veilige datadistributie en optimale beschikbaarheid van de data. De zekerheid dat de juiste mensen op elk vereist of gewenst moment beschikken over de juiste informatie.

Managed connectivity

Organisaties die de orde en veiligheid handhaven zijn steeds meer afhankelijk van een beschikbare en betrouwbare (internet)verbinding. Om ook op tijdelijke en/of mobiele posten snel een situationeel overzicht (Common Operational Picture) te hebben, is het belangrijk dat hier in no-time een gebruiksklare, gebruikersvriendelijke en solide verbinding wordt gemaakt. Dit gebeurt vaak via verschillende – vooraf onbekende – verbindingstechnieken zoals GSM, glasvezel, ADSL, satelliet of organisatiespecifieke communicatietools

Lees meer »

Cyber Security

Onze samenleving wordt geconfronteerd met steeds brutalere cyberaanvallen met een grote impact. Virtuele bankovervallen. Pogingen om de Amerikaanse verkiezingen te verstoren. Grootschalige DDoS aanvallen. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Daarnaast hebben ransomware aanvallen zoals WannaCry en Petya grote invloed op het functioneren van onze maatschappij.

Lees meer »

Secure hosting & housing

Hermetisch beveiligde dataopslag en een snelle, veilige en betrouwbare verbinding via internet op privénetwerken (bijvoorbeeld huurlijnen, eigen APN etc.) vormen het fundament onder alle solide bewakings- en beveiligingsprocessen.

Lees meer »

Wilt u meer weten? We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier