Command and Control

Command and Control systemen voorzien de alarmcentrale en de betrokken mensen in het veld van informatie om beslissingen te kunnen nemen voor de operationele acties. Problemen die bij traditionele systemen nog altijd veel voorkomen zijn een gebrekkige communicatie en interactie tussen informatiebronnen en -ontvangers, een overkill van nutteloze data en een vertraagde dataoverdracht door gebrek aan bandbreedte of capaciteit. Tedas biedt u oplossingen waarmee u het command en control proces robuust, veilig en snel kunt inrichten. Met de maximale communicatiekracht!

devider

Realtime Informationbus (RTIB)

Voor decentrale organisaties is het vaak een grote uitdaging om op elk moment gezamenlijk te beschikken over realtime informatiedata. Hoe combineer je de goede specifieke eigenschappen van deze systemen en applicaties en voeg je deze samen in één snel en effectief functionerend distributieplatform?

Lees meer

Realtime Content Exchange

Realtime Content Exchange van Tedas is de streaming data variant op onze RTIB. Dit platform vormt de autonome tussenlaag waarop realtime streaming data (live video en audio) snel en veilig wordt gedeeld en uitgewisseld. Ook als deze bestanden afkomstig zijn van verschillende leveranciersafhankelijke (proprietary) systemen en applicaties.

Lees meer

CorGIS

Voor de meldkamer, de centrale of mobiele controlepost en de operationele mensen in het veld is vaak informatie beschikbaar uit allerlei bronnen. CorGIS voegt bronnen samen in één complete en overzichtelijke Common Operational Picture. Daarmee is CorGIS het ideale dashboard om realtime situational awareness te creëren én te coördineren.

Lees meer