Winst voor de safety keten

Tedas wil bijdragen aan veilige en goed beschermde omgevingen. Als specialistisch IT- bedrijf en expert in videodistributie en informatiebeveiliging denken we hier actief over mee met partijen in de safety keten. We ontwikkelen concepten en creëren systemen die toezichthouders en handhavers helpen om hun taken storingsvrij, veilig en effectief uit te voeren. Daarnaast willen we met onze oplossingen – waar mogelijk – de totale cost of control reduceren, de gebruikersvriendelijkheid verhogen en een naadloze integratie met bestaande systemen faciliteren

devider

Tedas. Sense for safety.

Videodistributie & presentatie

Live View

Het Live View systeem is door Tedas ontwikkeld in opdracht van en in samenwerking met de Landelijke Eenheid van de Politie. Via Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden die de PAC’s online doorgeven in geval van een inbraak, overval of ander incident.

Lees meer

Video Content Analyse

Meldkamers, alarmcentrales en toezichtcentrales mogen niet onnodig worden belast. Het uitkijken van camerabeelden vergt immers veel concentratie. Door lang te kijken naar beeldregistraties kan de concentratie afnemen en ontstaat het risico dat er minder adequaat wordt gereageerd bij incidenten. Video Content Analyse (VCA) van Tedas elimineert deze bottlenecks.

Lees meer