C# Software Engineer

Als C# Software Engineer kom je terecht in een Scrum team. Op basis van de prioritering van de User Stories ga je samen met je collega’s de taken hiervoor oppakken. Als Software Engineer ben jij in control over “Hoe” een User Story wordt geïmplementeerd. Jij bent een professional en daarom krijg je de verantwoordelijkheid over de kwaliteit van de code en de vrijheid hoe je de kwaliteit kunt garanderen. Hiervoor passen ze o.a. code reviews, pair programming en continuous integration toe.

De werkzaamheden voor het Uniscope platform zijn divers. Je komt in aanraking met front-end en back-end development. Ook kom je in aanraking met architectuur en design voor een orchestrated container platform en ga je microservices ontwikkelen. En zullen er R&D werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, zodat Uniscope gebruik blijft maken van cutting edge technologie. Uitdagingen volop!

Wat vragen wij van jou?

• Afgeronde HBO/WO opleiding richting informatica/computer science/toegepaste wiskunde;
• Kennis van of ervaring met software engineeren in .NET en C#;
• Affiniteit met werken in kritische omgevingen;
• Ervaring met het ontwikkelen van missiekritieke software platformen is een pré;
• Kennis van Elasticsearch, Docker en reusability is zeer welkom (geen vereiste).

 

Ben jij de gedreven teamplayer met een open mindset die wij zoeken?

Sollicitatie

Word je helemaal enthousiast van deze functie en wil je solliciteren of heb je nog vragen? Neem dan contact op met in Rhiana Petersen via r.petersen@eqib.nl.

Solliciteren