Heb jij sense for safety?

Voor Tedas is het een uitdaging om omgevingen veiliger te maken. Als baanbrekend IT- bedrijf en expert in videodistributie en informatiebeveiliging zijn we daar dag en nacht mee bezig. We helpen organisaties om publieke en particuliere omgevingen te bewaken. Daarvoor ontwikkelen, maken, installeren en beheren we innovatieve high-end security producten en leveren we specialistische diensten. Werken bij Tedas voelt goed. Je haalt meer uit je competenties én je zet een mooie footprint in de samenleving.

Welkom bij het team

Ben je zo’n professional die altijd tot het gaatje gaat, dan zul je je bij ons thuis voelen. Bij Tedas werken enthousiaste mensen met een sterke drive tot ontwikkelen, vernieuwen, pionieren, oplossingen naar een hoger niveau tillen. Out of the box denken? Dat kan beter. Bij ons is de box soms nergens meer te bekennen. De sfeer bij Tedas is los, zelfstandig, informeel. Dat kan omdat onze mensen hun verantwoordelijkheid kennen en ook nemen.

Fantastische klanten

We zijn er trots op dat we voor fantastische klanten werken. Denk bijvoorbeeld aan publieke organisaties als de Nationale Politie en Defensie en aan grote ondernemingen als de NAM, BouWatch en Engie. Als Technology Partner van deze organisaties leveren we de innovatie en consultancy. Als teamgenoot van Tedas kom je zo op allerlei locaties en werk je aan projecten die om discretie, voorstellingsvermogen en veel creatieve energie vragen.

Tedas groeit – en jij groeit mee

Een keer per maand schuiven we met onze hele club om de tafel voor een brainstorm en een lekkere maaltijd. We kijken dan samen naar onze strategie, naar technische innovaties, naar commerciële kansen, kortom: naar onze toekomst. En je persoonlijke groei? You name it, we arrange it. Of je nu een boek wilt aanschaffen, een opleiding wilt volgen of naar een conferentie wilt; wij steunen je. Logisch toch? Wat goed is voor jou, is ook goed voor ons.

Vacatures