Heb jij sense for safety?

Voor Tedas is het een uitdaging om omgevingen veiliger te maken. Als baanbrekend IT- bedrijf en expert in Command & Control zijn we daar dag en nacht mee bezig. We helpen organisaties om publieke en particuliere omgevingen te bewaken. Daarvoor ontwikkelen, maken, installeren en beheren we innovatieve high-end security producten en leveren we specialistische diensten. Werken bij Tedas voelt goed. Je haalt meer uit je competenties én levert een  bijdrage aan het veilig(er) maken van de samenleving.

Welkom bij het team

Ben je zo’n professional die altijd tot het gaatje gaat, dan zul je je bij ons thuis voelen. Bij Tedas werken enthousiaste mensen met een sterke drive tot ontwikkelen, vernieuwen, pionieren, oplossingen naar een hoger niveau tillen. Out of the box denken? Dat kan beter. De sfeer bij Tedas is los, zelfstandig, informeel. Dat kan omdat onze mensen hun verantwoordelijkheid kennen en ook nemen.

Fantastische klanten

We zijn er trots op dat we voor fantastische klanten werken. Denk bijvoorbeeld aan publieke organisaties als de Nationale Politie en Defensie en aan grote ondernemingen die betrokken zijn bij de vitale infrastructuur  als de NAM, BouWatch en Engie. Als Technology Partner van deze organisaties leveren we de innovatie en consultancy. Als medewerker van Tedas kom je zo op allerlei locaties en werk je aan projecten die om discretie, voorstellingsvermogen en veel creatieve energie vragen.

Tedas groeit

Ga jij de uitdaging aan om met ons mee te groeien? Kijk naar onze acuele vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.