Coördinator Servicedesk

Jij wordt het eerste aanspreekpunt van de Servicedesk bij Tedas. Als probleemoplossend en initiatiefrijk persoon neem jij de verantwoordelijkheid voor de herinrichting van de servicedesk. Je krijgt de volledige vrijheid en mogelijkheid als het gaat over het maken van keuzes richting tooling. Je hebt de mogelijkheid veel naar eigen hand te zetten en in te richten zoals de manier waarop jij denkt dat het goed is. Naast de herinrichting beheer jij de servicedesk en pak je de eerstelijns support op. Het is van belang dat je accuraat te werk gaat, prioriteiten kunt stellen en weet hoe je klanten op de juiste manier te woord staat. Je bent in staat om support tickets op een duidelijke manier te communiceren naar collega’s, deze support tickets blijft monitoren en de hieruit vloeiende voortgang waarborgt.

Het ene moment houd jij je bezig met gebruikersvragen omtrent camera,- en video oplossingen of netwerk gerelateerde vragen. Tevens neem jij de lead in het opstellen van FAQ en ontferm jij je hierover. De kunst is dat je prioriteiten kunt stellen. Alle vragen lijken namelijk altijd belangrijk, omdat ze maatschappelijke invloed hebben, vertrouwelijk zijn en gerelateerd zijn aan defensie en/of politie. Je takenpakket als Coördinator Servicedesk kan zo breed worden als je zelf wilt. Je krijgt veel mogelijkheid om dit zelf samen te stellen in overleg met de Team Lead.

Wat vragen wij van jou?

• Afgeronde MBO opleiding richting ICT, netwerk- of systeembeheer;
• Relevantie werkervaring op een IT-Servicedesk;
• In het bezit van basiskennis op het gebied van netwerken;
• Affiniteit met of interesse in herinrichting van processen;
• Kennis van IP en firewalls is een pré;
• Je werkt klantgericht en bent gedreven;
• Je denkt in oplossingen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je bent goed in accuraat en gestructureerd werken.

 

Ben jij de nuchtere teamplayer die wij zoeken?

Sollicitatie

Word je helemaal enthousiast van deze functie en wil je solliciteren of heb je nog vragen? Neem dan contact op met in Rhiana Petersen via r.petersen@eqib.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren