Digital Experience 7 oktober 2020 live & online

Tedas geeft 7 oktober een presentatie tijdens de Digital Experience. Dit gratis webinar start om 15.00 uur en heeft als onderwerp:

Bastion Forensics – Concept voor een operationele veilige infrastructuur voor digitaal forensisch onderzoek en een use case voor analyse van videocontent

Bastion Forensics, afgeleid van de Bastion Infrastructuur, is een operationele veilige infrastructuur waarmee de gebruiker(s) digitaal bewijsmateriaal kan uploaden, verwerken, onderzoeken en rapporteren. Dit webinar geeft het publiek inzicht in hoe het toekomstige digitale forensische onderzoek kan worden uitgevoerd en welke mogelijkheden er in het verschiet liggen. Als onderdeel van deze mogelijkheden zal Tedas het gebruik van BriefCam demonstreren, een bekroonde analyse-tool voor videocontent die sterk kan profiteren van de voordelen die het Bastion Forensics-platform biedt.

Digital Experience blijft ook in 2020 hét congres op het gebied van misdaadbestrijding en fraudebestrijding en cybercrime georganiseerd door DataExpert. Met ruim 24 unieke, gevarieerde kennis- en gebruikerssessies over diverse thema’s, de nieuwste oplossingen, trainingen en use cases. De volgende thema’s en onderwerpen zullen o.a. aan bod komen tijdens Digital Experience 2020: Mobile Forensics, Cloud Forensics, Video Forensics, Cyber Crime, Cyber Security, Analytics, Data Analytics, Financial Economic Crime, OSINT en Investigations.

Meer info en aanmelden kan hier.