BriefCam heeft nieuwe functionaliteiten om de Covid-19 maatregelen actief te kunnen monitoren

Wat is de rol van video-analyse in een wereldwijde gezondheidscrisis.

Er zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de Covid-19 maatregelen actief te kunnen monitoren. Video analytics is altijd een essentieel onderdeel in het mogelijk maken van de veiligheid. Tegenwoordig is de rol van intelligente videoanalyse nog nooit zo cruciaal geweest bij het beschermen van het publiek en het stoppen van de verspreiding van het Coronavirus. De belangrijkste mogelijkheden voor videoanalyse die een rol spelen om het publiek te helpen beschermen en de preventie van de verspreiding van de ziekte te ondersteunen:

  • Het minimaliseren van bijeenkomsten boven een bepaald aantal deelnemers.
  • Het naadloos en continu toezicht kunnen houden op bezettingsstatistieken met realtime analyse van videocontent, mensen tellen, om naleving te vergemakkelijken en bezoekers en personeel te beschermen, ongeacht de locatie.
  • De mogelijkheid om toename of afname van mensen in een voor gedefinieerd gebied te voorspellen.
  • Het opsporen van het contact van geïnfecteerde personen met hun omgeving.

Lees meer

Ontdek hoe BriefCam’s Video Content Analytics Platform Proximity Identification biedt ter ondersteuning van het traceren van contacten en fysieke afstand om de volksgezondheid en veiligheid te stimuleren, aangezien particuliere bedrijven en openbare ruimtes heropenen na de COVID-19-pandemie. Deze video laat zien hoe video forensisch kan worden beoordeeld met snelheid en precisie om gediagnosticeerde personen en personen waarmee ze in contact zijn geweest te identificeren en op te sporen, door gebruik te maken van gezichtsherkenning, gelijkenis in uiterlijk en nabijheididentificatie. Het legt ook uit hoe BriefCam’s Video Content Analytics Platform kan worden gebruikt om afstand tussen individuen in de tijd en locatie te kwantificeren en te analyseren om niet-naleving van fysieke en sociale afstandsmandaten te identificeren.
  • Bekijk video forensisch met snelheid en precisie om gediagnosticeerde personen te identificeren en op te sporen met behulp van gezichtsherkenning, gelijkenis van uiterlijk en mogelijkheden voor identificatie van nabijheid
  • Identificeer personen met wie de diagnose is gesteld
  • Kwantificeer en analyseer de afstand tussen individuen in de tijd en locatie om niet-naleving van fysieke en sociale afstandsmandaten te identificeren
Naar BriefCam