Netwerk Beheer

Uw netwerk 24/7 veilig beheerd

Tedas levert al jaren netwerkbeheer dienstverlening. Hierbij ondersteunen wij onze klanten bij het uitvoeren van het technische beheer, bieden wij 24/7 consignatie/storingsdienst of werken in opdracht van de beheerafdeling van de opdrachtgever. Wij voeren dan vaak  complexere beheertaken en updates uit.

Om deze werkzaamheden goed en gestructureerd uit te kunnen voeren, hebben al onze beheerders minimaal een HBO opleidingsniveau, zijn ze gecertificeerd en beschikken ze daarnaast over een ruime ervaring op het gebied van netwerkbeheer en/of  IT Security.

Omdat beheerders bij het uitvoeren van hun werk potentieel met vertrouwelijke informatie in aanraking kunnen komen, beschikken al onze medewerkers over een VGB (Verklaring Geen Bezwaar/Screening) welke wordt afgegeven door onze Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) of Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD). Al onze beheerders beschikken over een VGB A (hoogste niveau screening).

Hiermee kunt u het technisch beheer van uw netwerk en kritische systemen of de ondersteuning hierbij met een gerust hart overlaten aan Tedas.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.