Knowledge

devider

U en wij richten ons op kennisintensieve bewakings- en beveiligingsprocessen. Afhankelijk van de zaken die u wilt uitbesteden of zelf wilt uitvoeren, kan kennis nodig zijn van bijvoorbeeld het opzetten en beheren van netwerken, van camera- of videotechnieken, of misschien wilt u  meer weten over bijvoorbeeld het integreren en beheren van onze systemen in uw organisatie. We helpen u graag met met praktische kennis en inzichten.

Tedas Academy

Tedas Academy verzorgt trainingen op maat voor de technisch beheerders van uw security systeem. We maken hen vertrouwd met de werking, de mogelijkheden en de techniek van hightech security producten en systemen. Daarnaast organiseren we cursussen, workshops en seminars over onderwerpen en thema’s uit ons specifieke vakgebied.

Lees meer

Consultancy

Het faciliteren van de acquisitie, analyse, visualisatie, transport en opslag van data is een veelomvattend en vaak complex proces, dat per situatie verschilt. Een standaardoplossing bestaat niet. Hoe kunt u uw organisatie het beste inrichten, zodat u optimaal en het meest kostenefficiënt profiteert van de technologische oplossingen die de markt te bieden heeft?

Lees meer