IT (Security) Consultancy

Laat u adviseren door onze specialisten

Cyber weerbaarheid en IT Security zijn specialismen waarover niet elke organisatie zelf beschikt. Het beheren van een IT omgeving is anders dan het beveiligen ervan. IT Security is  een specialisme waar je dagdagelijks mee bezig moet zijn. Nieuwe aanvalsmethodieken en exploits volgen elkaar razendsnel op en de informatievoorziening erover is verspreid.

Daarom kan het verstandig zijn om u extern te laten adviseren over het optimaal beveiligen van uw netwerk of het oplossen van een specifiek IT Security vraagstuk.

De medewerkers van Tedas beveiligen al jaren IT omgevingen van klanten tegen de zwaarste dreigingsniveaus. De kennis en ervaring die is opgedaan in dit veld, wordt aangevuld met actuele (dreigings-)informatie vanuit het NCSC, Cyber Veilig Nederland en overige aangesloten organisaties.

Vanuit deze kennis en ervaring is Tedas bij uitstek uw aanspreekpunt voor het adviseren en ordersteunen bij zowel eenvoudige als complexe vraagstukken op het gebied van IT Security.  Wij bieden consultancy op het gebied van informatie beveiligingsbeleid, (security) architectuur en adviseren over concrete technische maatregelen en oplossingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.