Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 30 en 31 oktober zijn wij aanwezig bij Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2019! Dé vakbeurs voor IT-professionals over cloud computing, datamanagement en IT-security. Deze editie staat in het teken van onze ‘artificial future’. Tijdens deze jaarlijks terugkerende vakbeurs zal Tedas aanwezig zijn met een stand en wordt er op beide dagen een presentatie verzorgd door Business Consultant Pim Dimmedal (Tedas) en Business Development director Frank Voogel (Unisys).

Pim en Frank vertellen in hun presentatie Innovatie in netwerksegmentatie hoe Stealth bijdraagt door netwerkbeveiliging beheersbaar te maken.

Netwerksegmentatie door middel van VLAN’s is in essentie de basis van elk netwerkdesign. Een groot nadeel is dat binnen netwerksegmenten systemen vrij met elkaar kunnen communiceren. Interne firewalls zorgen in veel gevallen voor de beveiliging van verkeersstromen tussen deze netwerksegmenten, maar firewall policies worden complexer naarmate netwerken groeien.

Stealth is een oplossing die beide problemen aanpakt door netwerkbeveiliging beheersbaar te maken en de veiligheid naar een hoger niveau te brengen. Deze presentatie laat zien wat Stealth is en hoe dit in de praktijk wordt toegepast aan de hand van een concrete use case.

Nadat u zich als bezoeker heeft geregistreerd via deze link kunt u zich inschrijven voor de presentaties:

Schrijf u in voor de presentatie op woensdag 30 oktober om 15.30 tot 16.00 uur.

Of

Schrijf u in voor de presentatie op donder 31 oktober om 15.30 tot 16.00 uur.

Wij zien u graag daar!