Doelgroepen

Tedas helpt organisaties om publieke en particuliere omgevingen te bewaken. Het is duidelijk dat onze oplossingen veel bijdragen aan betrouwbare en efficiënte command and control processen. Maar we kunnen – om maar wat voorbeelden te noemen – ook zorgen voor missie kritieke connectiviteit, acquisitie, transport en presentatie van sensordata(smart industry). Onze sense for safety gaat verder.

Politie en opsporingsdiensten

Bij de politie, opsporingsdiensten zoals de FIOD en de douane en veiligheidsdiensten wordt vaak nauw samengewerkt tussen verschillende disciplines, afdelingen en locaties. Bij onder meer het observeren van criminelen of anderszins verdachte of gevaarlijke personen, bij VIP-bewaking en bij incident response moet het command and control proces accuraat, beheerst en doelgericht verlopen.

Lees meer »

Defensie

In het huidige politieke en maatschappelijke bestel is de bewaking van kazernes en andere militaire objecten belangrijker dan ooit. Wapens of militaire geheimen mogen niet in handen komen van terroristen of andere kwaadwillenden. Defensieonderdelen escorteren en bewaken onder meer VIP’s en transporten.

Lees meer »

Gemeenten

Gemeenten krijgen steeds meer politietaken toebedeeld. De bewaking van de openbare orde en veiligheid verschuift van de politie in de richting van de Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA). Voor een effectief optreden is realtime inzicht in de posities van de BOA’s – onderling en ten opzichte van een kritieke situatie – van vitaal belang

Lees meer »

Semi-overheden

Tedas is een erkende specialistische technologiepartner voor diverse semi-overheden. Bij de vitale netwerken voor elektriciteit, water en gas kunnen incidenten direct gevolgen hebben voor het functioneren van (delen van) Nederland. Voor de NAM faciliteert Tedas complete, snelle en effectieve command and control processen

Lees meer »

Grote bedrijven

Vernieling, sabotage, inbraak en technische storingen of andere incidenten kunnen grote impact hebben op de continuïteit, het resultaat en de reputatie van ondernemingen. Betrouwbare realtime  dataoverdracht van de camera’s en sensoren naar de meldkamers en een snelle, accurate data-analyse zijn voor veel grote bedrijven van bestaansbelang.

Lees meer »

Wilt u meer weten? We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier