Privacyverklaring

devider

Tedas hecht grote waarde aan jouw privacy en respecteert de privacy van bezoekers van onze website. We gaan vertrouwelijk om met de persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een manier die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Tedas kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Tedas, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Tedas verstrekt. Tedas kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres

Waarom Tedas gegevens nodig heeft

Tedas verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Tedas uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Tedas gegevens bewaart

Tedas bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt

Delen met anderen

Tedas verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Tedas worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tedas gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

Tedas maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Tedas te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Tedas heeft hier geen invloed op.

Tedas heeft Google geen toestemming gegeven om via Tedas verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@tedas.nl . Tedas zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Tedas neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Tedas maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Tedas verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Tedas op via info@tedas.nlwww.tedas.nl is een website van Tedas. Tedas is als volgt te bereiken:

Postadres: Mercuriusweg 45, 6971 GV Brummen
Vestigingsadres: Mercuriusweg 45, 6971 GV Brummen
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 08147804
Telefoon: 0575 575725
E-mailadres: info@tedas.nl

Cookieverklaring

devider

Wij maken op deze website gebruik van cookies. De Telecommunicatiewet maakt dat iedere website de verplichting heeft u te informeren over het gebruik van cookies. Ook dient toestemming gevraagd te worden voor het specifieke gebruik van cookies. We beseffen dat dit lastig en zelfs klantonvriendelijk kan overkomen. Het gebruik van cookies is alleen toegestaan als u hiervoor toestemming geeft.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] worden meegestuurd als u een webpagina bezoekt en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of mobiele apparaat worden gezet. De informatie uit dit bestandje kan bij uw volgende bezoek aan dezelfde webpagina weer worden teruggestuurd naar deze website, zodat de website uw computer kan herkennen. De cookies die wij gebruiken vormen geen gevaar voor uw computer.

Waarom gebruikt www.tedas.nl cookies?

Een goed werkende website

Cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Door cookies te accepteren maakt u uw bezoek aan de website makkelijker.

Verbeteren van de website

We gebruiken cookies om onze website te verbeteren. We verzamelen bepaalde standaardinformatie die de browser (uw surfprogramma) naar elke website verzendt die u bezoekt. Met deze informatie kunnen we zien welke onderdelen van de site goed worden bekeken en waar minder bezoekers komen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de informatie waar veel naar gezocht wordt, ook eenvoudig te vinden is.

Relevante advertenties

Cookies zijn niet alleen handig voor u, maar ook voor ons. Wij plaatsen advertenties op andere websites. Dit doen we om zoveel mogelijk mensen op onze website te wijzen. Cookies zorgen er niet voor dat u méér advertenties te zien krijgt, maar dat de advertenties die u ziet, beter aansluiten op uw interesse en voorkeuren.

Welke cookies gebruiken wij?

Tracking cookies

Tracking cookies worden door ons op uw apparatuur geplaatst, zodat we uw computer weer kunnen herkennen als u ons opnieuw bezoekt. Er zijn twee soorten tracking cookies, de permanente cookies en de sessie cookies:
•    Met permanente cookies kunnen wij uw computer herkennen als u onze website later opnieuw bezoekt. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef t u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.
•    Met sessie cookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website tijdens een bezoek op uw computer zijn bekeken. Wij kunnen onze diensten daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onszelf

Met uw toestemming plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om inzicht te krijgen in en rapportages te verkrijgen over hoe bezoekers de website gebruiken, zodat we onze website kunnen verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter en Linkedin. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van deze websites afkomstig zijn. Door middel van deze codes worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van deze websites (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons-)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter en Facebook stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

In- en uitschakelen en verwijderen van cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Webbezoek

Wanneer u onze website bezoekt dan worden de technische kenmerken van uw opvragingen in zogenaamde logfiles op onze servers bijgehouden. Denk hierbij aan de opgevraagde pagina, ip-adres, tijdstip, browsertype en dergelijke. Wij gaan niet na (als dat al zou kunnen) wie welk ip-adres op welk moment gebruikt en wij herleiden deze gegevens dus niet tot uw persoon. Deze gegevens worden uitsluitend ten behoeve van analyses gedurende maximaal 12 maanden bewaard.

Meer informatie over cookies?

Op o.a. de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:
https://cookierecht.nl/
www.consumentenbond.nl
www.youronlinechoices.com/nl/