Consultancy & Projecten

Tedas is niet de standaard systemintegrator; we zijn eerst en vooral system creator. Samen onderzoeken we uw probleemstelling en ontwerpen we een innovatieve, slimme en bovenal kosteneffectieve oplossing.

Consultancy

Het faciliteren van de acquisitie, analyse, visualisatie, transport en opslag van data is een veelomvattend en vaak complex proces, dat per situatie verschilt. Een standaardoplossing bestaat niet. Bij het inrichten van zo’n proces is de technologie één deel: het andere is de samenhang met uw organisatie. Hoe kunt u uw organisatie het beste inrichten, zodat u optimaal profiteert van de technologische oplossingen die de markt u biedt?

Over zowel de technische als organisatorische aspecten kunnen onze consultants uitstekend meepraten. Ze bouwen mee aan uw ideale systeem, adviseren projectleiders en managers, maar werken net zo makkelijk samen met de operationele specialisten. Ook leiden ze projecten of deeltrajecten. Dit laatste garandeert een naadloze vertaling van advies naar uitvoering.

Projecten

Tedas is niet de standaard systemintegrator; we zijn eerst en vooral system creator. Samen onderzoeken we uw probleemstelling en ontwerpen we een innovatieve, slimme en bovenal kosteneffectieve oplossing. We kunnen uw volledige project turnkey opleveren, maar we staan er ook altijd voor open om een deel van het project samen met uw standaard leveranciers en partners uit te voeren.

Onze projectoplossingen

  • CCTV, perimeterbewaking en Intruderdetectie systemen
  • (Draadloze) connectiviteit

Wilt u meer weten? We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier