Uniscope Applicaties

Geographical Information System (GIS)

Het GIS geeft alle informatiebronnen visueel en realtime weer op de kaart. De gebruikers kunnen alle informatie zelf categoriseren en rollen en autorisaties toekennen. Hiervoor maakt het GIS gebruik van meerdere lagen die de gebruikers zelf kunnen indelen en herkenbaar zijn aan hun kleuren. De objecten worden getoond op basis van metadata: specifieke functies en kenmerken die de gebruikers en beheerders zelf toevoegen. Bij een wijziging in de metadata is de verandering direct zichtbaar op de kaart.

Uniscope_command_Control
Uniscope_command_Control

Managment Application (MA)

De management applicatie maakt het mogelijk om Uniscope compleet te beheren. Onder dit beheer valt het toevoegen, wijzigen of aanpassen van gebruikers, apparaten, metadata-eigenschappen. In de Management Applicatie zijn overzichten beschikbaar van de apparaten, gebruikers, rollen en eigenschappen die geëxporteerd kunnen worden.

Software Development Kit (SDK)

De Software Development Kit maakt het voor partijen zoals bijvoorbeeld fabrikanten en leveranciers van sensoren en systemen mogelijk om te koppelen met het Uniscope platform. Uiteraard kunt u deze integratie ook door Tedas laten verzorgen.

Uniscope_command_Control

Wilt u meer weten over Uniscope? We helpen u graag verder.
Bel ons even op 0575 575 725 of mail naar info@tedas.nl

Contactformulier