Loading...

“Alleen al in Nederland staan meer dan 230.000 beveiligingscamera’s geregistreerd en daarmee is de hoeveelheid opgenomen videomateriaal overweldigend. Er zijn simpelweg niet genoeg ogen om het allemaal te bekijken en in de diepte en breedte te beoordelen en analyseren”

Tedas draagt bij aan het veiliger maken van Nederland; door de inzet van Video Analyse Tooling (VAT) verhogen we de time tot target en vergroten we de veiligheid en efficiëntie.

Wij werken op het gebied van VAT samen met BriefCam, de wereldwijde marktleider op dit gebied.

BriefCam verhoogt de operationele efficiëntie voor mensen, bedrijven en gemeenschappen door het verrijken van beeldmateriaal op een zeer gebruikersvriendelijke analyseplatform.

Door gebruik te maken van de kracht van kunstmatige intelligentie en deep learning transformeert BriefCam video in waardevolle inzichten voor snelle videobeoordeling en zoekacties evenals real-time alarmering en kwantitatieve video-inzichten.

DIKW Model voor videoanalyse

Drie naadloos geïntegreerde oplossingen:

BriefCam Review
BriefCam  Review

Snel zoeken en identificeren van mensen en objecten die van belang zijn bijvoorbeeld bij opsporing. Time-to-target aanzienlijk verkorten.

Lees meer
BriefCam Respond
BriefCam Respond

Het ontvangen real-time meldingen van kritieke gebeurtenissen

Lees meer
BriefCam Research
BriefCam Research

Het analyseren dynamische trends in videocontent om activiteiten te beïnvloeden en te optimaliseren.

Lees meer

De Video Analyse Tool (VAT) wordt veelvuldig ingezet bij:

Videoanalyse voor hanhaving
Politie en Defensie
Ziekenhuizen
Universiteiten
Penitentiaire inrichtingen

Kenmerken BriefCam:

  • Innovatief en uitbreidbaar platform: een robuust portfolio van essentiële videoanalysemogelijkheden die volledig op het platform zijn geïntegreerd voor een ‘samen beter’-paradigma;
  • Ongeëvenaarde nauwkeurigheid: maak gebruik van toonaangevende nauwkeurigheid voor detectie en classificatie over objectklassen, attributen, gedragingen, gezichts- en kentekenherkenning;
  • Superieure prestaties: ondersteunt effectief de vereiste voor zowel on-demand als realtime analyses voor volledige cameradekking;
  • Flexibele architectuur: ontworpen om te voldoen aan de zakelijke behoeften van vandaag en morgen met gecentraliseerde, gedistribueerde, cloud- en hybride implementatiearchitecturen;
  • Gebruiksgemak: de snelste time-to-value en de laagste totale eigendomskosten stimuleren de productiviteit, verkorten de time-to-target en behalen concurrentievoordeel.

Voordelen:

  • Snelle video review
  • Mogelijkheid om te zoeken naar specifieke objecten
  • Standalone, geen integratie nodig
  • Verhoogt productiviteit, bespaard tijd en kosten

BriefCam heeft nieuwe functionaliteiten om de Covid-19 maatregelen actief te kunnen monitoren

Er zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de Covid-19 maatregelen actief te kunnen monitoren. Video analytics is altijd een essentieel onderdeel in het mogelijk maken van de veiligheid. Tegenwoordig is de rol van intelligente videoanalyse nog nooit zo cruciaal geweest bij het beschermen van het publiek en het stoppen van de verspreiding van het Coronavirus.

Lees meer
Contact