BriefCam

BriefCam is de toonaangevende leverancier van Video Synopsis® en Deep Learning oplossingen voor een snelle videobeoordeling en het doorzoeken van beelden. Door ‘raw video’ om te zetten in bruikbare informatie verkort BriefCam de time-to-target voor beveiligingsrisico’s aanzienlijk, verhoogt het de veiligheid en optimaliseert het de operaties.

De producten van BriefCam worden ingezet door wetshandhavings- en openbare veiligheidsorganisaties, overheids- en transportbedrijven, grote ondernemingen, gezondheidszorg- en onderwijsinstellingen en lokale gemeenschappen over de hele wereld.

De baanbrekende technologie van BriefCam is erkend met een reeks industriële onderscheidingen, waaronder The Wall Street Journal Technology Innovation Award, Security Products Magazine, New Product of the Year, SIA New Product Showcase Best in Video Analytics Award en 25 meest creatieve bedrijven van CNBC Europe.

Voordelen van BriefCam

 • Snelle video review
 • Mogelijkheid om te zoeken naar specifieke objecten
 • Standalone, geen integratie nodig
 • Reduceert arbeidskrachten, tijd en kosten


BriefCam heeft nieuwe functionaliteiten om de Covid-19 maatregelen actief te kunnen monitoren
Er zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd om de Covid-19 maatregelen actief te kunnen monitoren. Video analyticus is altijd een essentieel onderdeel in het mogelijk maken van de veiligheid. Tegenwoordig is de rol van intelligente videoanalyse nog nooit zo cruciaal geweest bij het beschermen van het publiek en het stoppen van de verspreiding van het Coronavirus. De belangrijkste mogelijkheden voor videoanalyse die een rol spelen om het publiek te helpen beschermen en de preventie van de verspreiding van de ziekte te ondersteunen:

 • Het minimaliseren van bijeenkomsten boven een bepaald aantal deelnemers.
 • Het naadloos en continu toezicht kunnen houden op bezettingsstatistieken met realtime analyse van videocontent, mensen tellen, om naleving te vergemakkelijken en bezoekers en personeel te beschermen, ongeacht de locatie.
 • De mogelijkheid om toename of afname van mensen in een voor gedefinieerd gebied te voorspellen.
 • Het opsporen van het contact van geïnfecteerde personen met hun omgeving. Lees meer

Ontdek hoe BriefCam’s Video Content Analytics Platform Proximity Identification biedt ter ondersteuning van het traceren van contacten en fysieke afstand om de volksgezondheid en veiligheid te stimuleren, aangezien particuliere bedrijven en openbare ruimtes heropenen na de COVID-19-pandemie. Deze video laat zien hoe video forensisch kan worden beoordeeld met snelheid en precisie om gediagnosticeerde personen en personen waarmee ze in contact zijn geweest te identificeren en op te sporen, door gebruik te maken van gezichtsherkenning, gelijkenis in uiterlijk en nabijheididentificatie. Het legt ook uit hoe BriefCam’s Video Content Analytics Platform kan worden gebruikt om afstand tussen individuen in de tijd en locatie te kwantificeren en te analyseren om niet-naleving van fysieke en sociale afstandsmandaten te identificeren.

 • Bekijk video forensisch met snelheid en precisie om gediagnosticeerde personen te identificeren en op te sporen met behulp van gezichtsherkenning, gelijkenis van uiterlijk en mogelijkheden voor identificatie van nabijheid
 • Identificeer personen met wie de diagnose is gesteld
 • Kwantificeer en analyseer de afstand tussen individuen in de tijd en locatie om niet-naleving van fysieke en sociale afstandsmandaten te identificeren