Tijdens Serious Request 2017 neemt Tedas een actieve houding in, we sponsoren niet alleen, we houden ook een oogje in het zeil!

Tedas sponsort het team van Chameleon Associates bij haar deelname aan de Noordkaap Challenge. De Noordkaap Challenge is een twee weken durende autoreis van Nederland naar de Noordkaap en weer terug. Naast een flinke uitdaging en een prachtige ervaring draagt de deelname bij aan de missie van het Rode Kuis: ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. De afgelopen twee jaar zijn er ruim 30.000 opsporingsverzoeken geregistreerd bij het Rode Kruis, waarvan 9.000 kinderen. Het aantal opsporingsverzoeken voor kinderen is de afgelopen jaren met ruim 20 procent toegenomen. Dit komt onder andere door het groeiend aantal mensen dat op de vlucht is en door de toename van het aantal (natuur)rampen.

Naast een donatie verzorgt Tedas de track & trace en live video voor het team. Via een speciaal voor het event ingerichte website is de positie, het tracklog en live video beschikbaar. Tedas heeft de benodigde apparatuur en het Uniscope (www.tedas.nl/command-and-control-platform) platform beschikbaar gesteld.

Wilt u ook bijdragen aan deze actie? Bezoek dan de pagina van Serious Request en doneer! https://kominactie.3fm.nl/actie/the-red-team/doneer

Om het team live te volgen bezoekt u de speciale actiepagina: www.noordkaap.pro