Het 10-jarig jubileum, de nieuwe huisstijl en de verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand waren genoeg redenen om feest te vieren. Op 23 september 2016 heeft Tedas officieel haar deuren geopend voor haar klanten en leveranciers.

Sinds 13 juni zijn de medewerkers van Tedas verhuisd naar een nieuw, modern en ruim bedrijfspand. Het pand is gevestigd op hetzelfde industrieterrein als voorheen. Tedas beschikt nu over één centrale werkomgeving met passende faciliteiten voor haar activiteiten – ook voor bijvoorbeeld trainingen, workshops en lezingen.
Na enige tijd wennen en het inrichten van het nieuwe pand waren de medewerkers van Tedas vrijdag 23 september klaar voor de opening en 10-jarig jubileum.

Op deze zonnige vrijdag ontving Tedas haar gasten om 12.30 uur met koffie en taart om daarna te luisteren na het openingswoord van directrice Alice Koers. Na deze opening stond er een interessant programma gepland waarbij diverse sprekers de kans kregen om hun visie op veiligheid te delen met onze klanten en leveranciers. Tussen de presentaties door was er de mogelijkheid om bij enkele leveranciers een demonstratie te krijgen van hun producten.

Wij van Tedas kijken terug op een zeer leuke, gezellige en geslaagde opening en willen daarbij de bezoekers en sprekers van harte bedanken.