Op 18 april 2018 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de tweede keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Meldkamerplein

Een aantal Nederlandse bedrijven, waaronder Tedas, heeft elkaar gevonden in een samenwerkingsverband: Meldkamerplein.nl. Vanaf begin 2017 spreken wij elkaar regelmatig op het gebied van samenwerking en innovatie en delen wij onze kennis.

Wij presenteren ons officieel op de ExpoRIC 2018 met een gezamenlijke stand waar wij al onze expertisegebieden bij elkaar brengen en zien dit als de volgende grote stap in de samenwerking. Tedas demonstreert Uniscope, het ideale platform voor operationele commandovoering. Uniscope verbindt de verschillende functionele systemen en applicaties met elkaar en geeft deze overzichtelijk weer in één systeem.

Meer informatie vindt u hier; www.meldkamerplein.nl

Aanmelden eRIC: Een bezoek aan eRIC is gratis! Aanmelden kan via deze link.