Bastion Secure Storage

Om zeer vertrouwelijke of kritische data veilig op te kunnen slaan en optimaal beveiligd via het internet te kunnen delen, ontwikkelde Tedas ‘Bastion Secure Storage’; een portal waarin op een veilige manier bestanden opgeslagen, verzonden en ontvangen kunnen worden.

Vertrouwelijke informatie delen vereist robuuste veiligheid

Bastion Gatekeeper

Om uw bedrijfsnetwerk veilig met internet te verbinden, ontwikkelde Tedas Bastion Gatekeeper. Dit is een gestandaardiseerde oplossing waarop gebruik wordt gemaakt van een interface die is ontwikkeld met behulp van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van IT-infrastructuurbeveiliging. We hebben een krachtige reeks maatregelen toegevoegd die een veilige interface bieden met internet aan de rand van uw netwerk, gebruikmakend van defense in depth, zero trust, segmentatie, detectiemogelijkheden & monitoring.

Bastion Secure Connect

Om het verkeer van en naar uw netwerk over het internet optimaal te beveiligen, ontwikkelde Tedas ‘Bastion Secure Connect’. Een VPN-oplossing om locatie en device onafhankelijk veilig te verbinden met uw netwerk

Locatieonafhankelijk verbinden vereist robuuste veiligheid

Bastion Secure Login

Om alleen vertrouwde personen toe te laten en daarmee de kans op ‘inbraak’ te minimaliseren heeft Tedas ‘Bastion Secure Login’ ontwikkeld.

Extra zekerheid door alleen vertrouwde gebruikers binnen uw netwerk