20 jaar verbonden met veiligheid

Welkom op onze jubileum pagina ter ere van het 20 jarig bestaan van Tedas.

Al sinds 2003 levert Tedas een substantiële bijdrage aan de digitale weerbaarheid en veiligheid van Nederland. Wij zorgen dat bedrijfs- en staatsgeheimen niet in verkeerde handen komen. Vanaf onze oprichting is de band met Politie en Defensie groot geweest. Zij waren onze klanten van het eerste uur. Ook heeft kennisoverdracht altijd een belangrijke rol gespeeld bij alles wat we doen, het zit in ons DNA. Onze oprichtster Harriëtte van Kuijk was namelijk gast docent aan de Politie Academie en zij heeft de afgelopen decennia, zowel via de Politie Academie als via Tedas, les mogen geven aan honderden Politie en Defensiespecialisten op het gebied van Video- en Netwerktechnologie.

In de afgelopen 20 jaar heeft Tedas een flinke groei doorgemaakt: van eenmanszaak op het gebied van telefonie en video over IP tot dé autoriteit in hightech informatiebeveiliging. Iets waar we heel trots op zijn!

Natuurlijk laten we ons 20 jarig jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. We zullen dit jaar verschillende blogs en White papers met jullie delen en organiseren een aantal exclusieve kennis events. Voor ons staat het jaar 2023 in het teken van kennisdeling. Daarnaast blikken we in 2023  samen met klanten, collega’s en andere relaties uitgebreid terug. Welke ontwikkelingen heeft de markt doorgemaakt en hoe wist Tedas daarop in te spelen? Hoe ziet oprichtster Harriëtte haar rol als het gaat om het delen van kennis? Maar ook: waar staat Tedas nu en wat verwachten we van de toekomst? Op deze pagina lees je er het komende jaar alles over!

Kennisoverdracht

Kennisoverdracht is sinds onze oprichting altijd een belangrijk onderdeel van onze organisatie geweest. Sterker nog, eigenlijk is kennisdeling een van de centrale thema’s voor Tedas. Onze oprichtster, Harriëtte van Kuijk was namelijk voordat zij Tedas oprichtte, gastdocent aan de Politieacademie. Ze onderwees specialisten van zowel Politie als Defensie in netwerk- en IP technologie en is dat tot 2012 blijven doen. Ook vanuit Tedas zelf hebben wij door de jaren onze kennis over netwerktechnologie met vele honderden relaties mogen delen, door workshops, cursussen en trainingen te geven. Ter ere van ons 20 jarig bestaan gaan we gedurende 2023 onze kennis met jullie delen. Dit doen we aan de hand van vier kwartaal thema’s.

De thema’s zijn: Defense in Depth, Zero Trust, Segmentatie en Monitoring & Detectie.

Elk kwartaal publiceren wij over het betreffende thema onderwerp een Blog en een Whitepaper.  Aan het einde van elk kwartaal organiseren wij een besloten kennissessie waarbij we dieper ingaan op het thema onderwerp vanuit meerdere invalshoeken door verschillende sprekers. Heb je interesse in het lezen van de Blogs of Whitepapers, of wil je deelnemen aan een van onze kennissessies, houdt het jubileum nieuws op deze pagina dan goed in de gaten, want elke maand verschijnen er weer nieuwe interessante artikelen en blogs, waarin wij onze kennis met jou delen.

Jubileum nieuws

11 July 2023

Werknemer van het eerste uur

Thomas van Dongeren (37) werkt al sinds 2005 bij Tedas en maakte dus op een paar jaar na de volledige twintig jaar mee. Hoe heeft hij Tedas in die jaren zien veranderen? En wat waren zijn persoonlijke hoogtepunten?

Lees meer
15 June 2023

Whitepaper Zero Trust

Dit kwartaal staat Zero Trust bij ons in de schijnwerpers. In navolging op het blog van onze Tedas-collega Morcel el Ouahbi (IT Business Architect), is er nu ook de whitepaper Zero Trust. Download hier de gratis whitepaper over Zero Trust.

Lees meer
3 May 2023

Vaste krachten op de achtergrond

Al vijftien jaar maakt het echtpaar Marco en Yvonne Brouwer drie keer per week schoon bij Tedas. Tedas is voor hen een bijzondere opdrachtgever. Dat heeft niet alleen te maken met de veiligheidsmaatregelen waar ze tijdens hun werk rekening mee moeten houden, maar ook met de waardering die ze krijgen.

Lees meer
25 April 2023

Kennissessie Defense in Depth

Het jaar 2023 staat in het teken van kennisdeling voor Tedas. We delen onze kennis aan de hand van 4 thema's. Afgelopen kwartaal was het thema Defense in Depth, waarover we een blog en Whitepaper hebben gepubliceerd. Dit thema hebben we afgesloten met een besloten Kennissessie, waarbij we met een selecte groep relaties, aan de hand van verschillende interessante presentaties en een discussie, dieper ingingen op Defense in Depth. Hieronder treft u een sfeer impressie.

Lees meer
1 May 2023

Blog Zero Trust

Elk kwartaal behandelt een Tedas-collega een onderwerp uit onze 4 speerpunten: Defense-in-Depth, Zero Trust, Segmentatie, Monitoring & Detectie. Het tweede kwartaal van 2023 staat in het teken van Zero Trust. IT Business Architect Morcel el Ouahbi kijkt vanuit zijn rol naar Zero Trust en haakt in deze blog in op de implementatie, technologie en de vijf pijlers van Zero Trust volgens Tedas.

Lees meer
23 March 2023

Whitepaper Defense in Depth

Download hier de gratis whitepaper over Defense in Depth Post-Quantum Cryptografie

Lees meer